GOEDE ARCHITECTUUR VOOR IEDEREEN

GOEDE ARCHITECTUUR VOOR IEDEREEN

SKAUP is opgericht in 2014 met de ambitie om goede architectuur toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we nog steeds: Door constant de balans te zoeken tussen schoonheid, duurzaamheid, ruimtelijkheid én budget ontwerpen we hoogwaardige appartementen die ook betaalbaar zijn.

Er zijn veel gebouwen te vinden die ontworpen zijn met het oog op energie, sociale interactie, circulariteit en gezondheid. Belangrijke thema’s, dat vinden wij ook.

De meest ambitieuze projecten laten zien hoe ver je hierin kunt gaan. Ze brengen de mogelijkheden onder de aandacht, maar de aanpak erachter is niet houdbaar. Vaak gaat het bij deze voorbeeldprojecten om luxe en duur vastgoed. Daar zijn wel klanten voor, maar niet veel.

Ons gaat het om het samen vinden van de balans. De beste combinatie van deze thema’s binnen een project zonder dat het een paradepaardje wordt, een lege huls. Architectuur moet mooi zijn en toekomstbestendig. Betaalbaarheid is daarbij essentieel, bescheidenheid een groot goed. Wat heb je aan het ideale gebouw als niemand het kan betalen?

Onze missie is mooie en duurzame architectuur bereikbaar maken voor iedereen.