VERBINDING VERBEELDING VOORUITGANG

Efficiënte processen met een beter eindresultaat

Verbinding

Wij ontwerpen een gebouw vanuit de ogen van alle belanghebbenden. Wij zijn ervan overtuigd dat we hierdoor sneller voortgang kunnen boeken en een beter eindresultaat behalen.

Verbeelding

BIM en VR zijn onmisbaar voor kwalitatief tekenwerk en communicatie met alle stakeholders. Dit versnelt de engineering van een gebouw, verhoogt de kwaliteit van het eindproduct en verlaagt de (faal)kosten.

Vooruitgang

Ieder project is een leerproces waarin wij onze verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. We kijken altijd om ons heen om relevante innovaties te implementeren in onze projecten.

Team

Peter van der Gaauw

Architect

Peter heeft een onderzoekende, kritische werkhouding en legt snel verbanden waardoor in korte tijd doordachte ontwerpen ontstaan. Met zijn talent voor management weet hij processen goed te beheersen.

Stan Korthagen

Oprichter / architect

Stan zit vol ideeën over ruimtelijke vormgeving waarin hij esthetiek en bruikbaarheid verenigt. Stan stelt zich vaak de vraag: “Wat kan ik in een ontwerp nog elimineren zonder dat er kwaliteit verloren gaat?”

Catharinus Veenema

Bouwkundige

Catharinus heeft een passie voor duurzaamheid en zijn afstudeerproject (bij SKAUP) gericht op bouwen met biobased materialen. Deze specialistische kennis past hij nu toe in zijn werk.