Betaalbare gebouwen
BIM en VR-beelden
Daadkrachtig

Duurzame architect

Wanneer je op zoek bent naar een duurzame architect, dan schakel je hiervoor de hulp in van SKAUP in Amsterdam. Wij werken aan het duurzaam ontwerpen van betaalbare appartementen. Het ontwerpen van een duurzaam gebouw doen wij vanuit de ogen van de belanghebbenden. Op deze manier hopen wij als duurzame architect een goed eindresultaat te behalen.

Ben jij op zoek naar een duurzame architect?

Duurzame architect voor betaalbare gebouwen

Wij gaan als duurzame architect voor jou aan de slag met het duurzaam ontwerpen van betaalbare gebouwen. Wij, als architect in Amsterdam, vinden een minimale impact op het milieu belangrijk wanneer wij voor jou werken aan het aangewezen project dat je samen met ons hebt besproken. Wij werken als BREEAM-architect aan het ontwerpen en bouwen van verschillende gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een duurzaam appartementengebouw. Naast architect voor appartementen schakel je ons ook in voor andere werkzaamheden. Ben je benieuwd geworden naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen met een van onze diensten? Ontdek het vandaag nog en ontdek het gehele proces.

Ontdek onze werkzaamheden

Heb je interesse in de werkzaamheden die wij als duurzame architect uitvoeren bij jou of in de verdere omgeving? Of ben je misschien benieuwd naar onze manier van duurzaam ontwerpen? Neem gerust eens contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over. Hiervoor bel je naar 085 0044229 of stuur een e-mail naar info@skaup.nl. Wij geven graag antwoord op al je vragen en vertellen je meer over de mogelijkheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!